top of page

Praat mee tijdens de ToekomstdialoogOp woensdagavond 11 mei, vanaf 19.00 uur, vindt in het H.F. Witte Centrum in De Bilt, de Toekomstdialoog plaats. Tijdens deze bijeenkomst gaat de gemeente aan verschillende thematafels in gesprek over de toekomst van alle dorpskernen van gemeente De Bilt. Opgeven voor deelname kan hier: www.debilt.nl/toekomstdialoog.


Wat kunt u verwachten?

Tijdens de inloopbijeenkomst de Toekomstdialoog kunt u rondlopen en aansluiten bij 5 gesprekstafels over verschillende thema’s: wonen, economie, buitengebied, energie en mobiliteit. Aan de hand van vier vergezichten kunt u hier de gewenste ontwikkelingen in onze gemeente bespreken. In de Dorpenhoek presenteren verschillende kernen bovendien de uitkomsten van de Dorpendialoog tot nu toe. Aan het einde van de avond kunt u, alles overwegende, uw voorkeur voor één van de vergezichten aangeven bij de vergezichtentafel.

Uiteraard vertellen wij u ook graag meer over de vervolgstappen op weg naar de Omgevingsvisie De Bilt 2040.


Hoe kunt u zich voorbereiden? De belangrijkste keuzes heeft de gemeente verwerkt in vier verschillende ‘vergezichten’. Die variëren bijvoorbeeld in waar moet worden gebouwd, waar niet en hoe we de toekomst van het buitengebied zien. Bekijk alvast een kort filmpje waarin de vier vergezichten worden uitgelegd. De Dialoognotitie bevat daarvan een uitvoerige beschrijving met kaarten en fotocollages. En het milieueffectrapport deel A (MER deel A) toont de mogelijke gevolgen van de vergezichten voor de leefomgeving. Dat helpt bij het goed afwegen van keuzes.


Wanneer: woensdag 11 mei vanaf 19:00 Waar: H.F. Witte Centrum Opgeven: via www.debilt.nl/toekomstdialoog


Graag tot 11 mei!

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page