top of page

Doe mee met de Flitspeiling 'Evaluatie 2e Maand van de Leefomgeving'


Wilt u de gemeente laten weten wat u vindt van de 2e Maand van de Leefomgeving? Uw mening over het participatietraject is heel belangrijk. de gemeente wil graag voor een volgende keer leren van uw ervaringen. Daarom vragen we wat tijd van u om de vragen in deze flitspeiling te beantwoorden.


In april/mei 2022 vroeg de gemeente inwoners op verschillende manieren mee te denken over de gewenste toekomstige ontwikkeling van de gemeente De Bilt aan de hand van vier vergezichten. Het doel van deze ‘2e Maand van de Leefomgeving’ was om bij inwoners, ondernemers, (maatschappelijke) organisaties en andere partijen voorkeuren op te halen ten aanzien van de gewenste ontwikkeling van de leefomgeving.


Inmiddels is deze 2e Maand van de Leefomgeving zo goed als afgerond en wil de gemeente de opzet evalueren. Via deze flitspeiling leggen zij u daarom een aantal vragen voor. De resultaten worden gebruikt om het participatieproces tijdens de 3e Maand van de Leefomgeving in het voorjaar 2023 beter in te richten. De conclusies van de evaluatie worden gedeeld via de website DoemeeDeBilt.nl.

Vul hier de online evaluatie in: www.debilt.nl/evaluatie


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page