top of page

Delta Glasvezel Netwerk

Het bedrijf Delta Netwerk wil glasvezel aanleggen in Westbroek. Hieronder lees je meer informatie over hun activiteiten in de komende periode, of bekijk hier de pdf.


Ingezonden bericht:

DELTA Netwerk, dé glasvezelexpert van Nederland, komt nu ook naar Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Westbroek om jou te voorzien van gigasnel stabiel internet en haarscherpe tv via glasvezel. Al 1 miljoen adressen gingen je voor!

Goed om te weten Het aanleggen van de glasvezelaansluiting is geheel kosteloos en verplicht je tot niets. Eén van de medewerkers van DELTA Netwerk* komt langs om te kijken waar de aansluiting in de woning mag komen. Dit is meestal de meterkast.

Maak een afspraak Heb je mijn collega’s gemist of zijn ze nog niet geweest? Dan kun je ook een afspraak maken op het moment dat het jou uitkomt. Scan de QR-code hiernaast met de camera van je telefoon of bel tijdens kantooruren naar 085 02 975 39. Mailen naar schouwafspraak@deltafibernetwerk.nl kan ook!

*= Goed om te weten: de medewerkers zijn herkenbaar aan hun oranje hesje met het logo van DELTA Netwerk en kunnen zich altijd legitimeren met een ID-pas.

Vraag er gerust naar.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page