top of page

BENG bijeenkomst in WestbroekDit jaar bestaat BENG! alweer 10 jaar. Er is veel gebeurd in die tijd. Bij ons maar ook in de hele wereld. De energietransitie is eindelijk op gang gekomen maar het tempo ligt nog erg laag.


In onze eigen gemeente hebben we als coöperatie de afgelopen 10 jaar veel bewoners geadviseerd over verduurzaming en mooie projecten opgezet voor het opwekken van duurzame energie. De energiecrisis heeft vorig jaar de aandacht en daadkracht een grote impuls gegeven, zowel bij woningeigenaars als bedrijven en ook huurders.


Een mooie ontwikkeling. Toch zijn we nog ver verwijderd van ons doel een energieneutrale gemeente De Bilt. Om dat te bereiken hebben we ook jouw denkkracht en samenwerking nodig.


Hoe kan het beter?

Daarom willen we graag met je in gesprek om samen te kijken wat we de komende jaren kunnen doen om dichter bij ons doel te komen. Wat zijn jouw ideeën? Hoe zie jij de toekomst van onze gemeente? Wat zijn jouw zorgen op energiegebied? Wat moet meer en wat moet minder? Hoe activeren we meer mensen?


Inspiratie-avond dichtbij

Doe je mee? We nodigen je graag uit voor een gezellige avond 31 mei 2023 in het Dorpshuis van Westbroek. Samen met jou, andere bewoners en organisaties gaan we dan in gesprek over de toekomst. Samen kunnen we veel bereiken.


Leuk als je aansluit bij een gesprek in Westbroek. Kun je niet op die datum, dan ben je zeker ook in de andere kernen van harte welkom. Voor de volledigheid hieronder alle data:

  • Dinsdag 23 mei – Bilthoven – Wvt

  • Donderdag 25 mei – Groenekan – Dorpshuis

  • Dinsdag 30 mei – De Bilt – De Rinnebeek

  • Woensdag 31 mei – Westbroek – Dorpshuis

  • Woensdag 7 juni – Hollandse Rading – Dorpshuis

  • Donderdag 8 juni – Maartensdijk – De Vierstee

We starten om 19:30 maar vanaf 19:15 zal de koffie al klaar staan.

Rond 21:30 ronden we af met een hapje en een drankje.


Ben je erbij?

We spreken je graag. Meld je aan!
Tot ziens,


Het bestuur van BENG!

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page